DAN Wonen
Assendorperstraat 51
8012DG Zwolle

Tel: 038-4211200
Mail: info@danwonen.nl

Laat een zoekopdracht achter bij DAN Wonen

DAN Wonen is u graag van dienst bij het vinden van een woning welke bij u past. Om u aan uw ideale woning te kunnen helpen, is het belangrijk dat wij uw wensen tot in de kleinste details kennen. Daarom willen wij u verzoeken om het inschrijfformulier zo duidelijk mogelijk in te vullen.

Tevens is het mogelijk om u bij ons op kantoor in te schrijven, hierin bespreekt één van onze makelaars uw woonwensen en -criteria. Aan de hand van dit gesprek zal onze makelaar u aangeven of e.e.a. reëel is en voor u op zoek gaan.

Bij het zoeken maken wij o.a. gebruik van het ‘DAN’ - computernetwerk, waarin alle te huur staande woningen staan geregistreerd. Uw wensen worden met dit aanbod vergeleken, waarna het aanbod automatisch naar u u wordt toegestuurd. Tevens houdt uw makelaar voor u de overige media en het internet nauw in het oog.

Voorwaarden van inschrijving:

  • Inschrijven is online mogelijk of op ons kantoor aan de Assendorperstraat 51 te Zwolle.
  • Voor de inschrijving hoeft u niet vooraf een afspraak te maken, ons kantoor is elke werkdag geopend van 9:00 uur tot 18:00 uur.
  • Het inschrijfgeld bedraagt € 35,00 en dient bij inschrijving per IDEAL te worden voldaan.
  • Uw inschrijving is strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en een jaar van tot het moment waarop wij u aan passende woonruimte hebben geholpen geldig.
  • Bij inschrijving door meerdere personen is deze uitsluitend voor de gezamenlijke personen geldig.
  • Restitutie van uw inschrijfgeld is nimmer mogelijk.
  • Wanneer er voor u passende woonruimte vrijkomt, arrangeren wij voor u de afspraak voor een vrijblijvende bezichtiging. Is deze woonruimte niet naar wens, dan zoeken wij gewoon verder voor u.

Hier kunt u zich inschrijven!